Szerform Kft.

Szerszámgyártás, fémmegmunkálás és fémforgácsolás

Pályázatok

GOP 1.3.1-11/C Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére Székesfehérvár SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 4tengelyes függőleges megmunkálóközpont beszerzése a SZERFORM Kft-nél 2011.11.03 24 135 981

„4tengelyes függőleges megmunkálóközpont beszerzése a SZERFORM Kft.-nél”
SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (8000 Székesfehérvár, Kodolányi J utca 6. 2. em. 4.) Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére pályázat keretében „4tengelyes függőleges megmunkálóközpont beszerzése a SZERFORM Kft.-nél” címmel, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával és a Magyar Köztársaság központi költségvetéséből, 24.135 millió forint támogatásban részesült, a beruházás értéke nettó 37.132 millió forint.

A pályázat azonosító száma: GOP-1.3.1-11/C-2011-0141

A projekt megvalósítási helye: 8000 Székesfehérvár, Babér köz 1. hrsz.8134/65.

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu.

A társaságot 2005-ben magánszemélyek alapították szerszámgyártási tevékenység lehetőségeinek kihasználása céljából. Ádám József és felesége Boldizsár Ilona a társaság 50-50 %-os tulajdonosa.

A fejlesztés során egy korszerű 4 tengelyes függőleges CNC megmunkálóközpontot szereztünk be, amellyel magasabb minőségű, nagyobb hozzáadott értékű termékek előállítása válik lehetővé. 2011.12.01.-én rendeltük meg és 2012.06.15.-én üzembe is helyeztük.

A társaság a fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba veszi, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódik a társaság napi működésébe. A gép használatával a termékek legyártása jelentős hatékonysággal bír az eddig használt technológiával szemben. A gép beszerzése előtt, több felfogással és más technológiák igénybevételével készült szerszámokat ez a gép egy felfogással képes elvégezni. A gép gyorsan, nagy hatékonysággal, egy beállítással teljesíteni tudja a beprogramozott feladatot. Gépidőben azt jelenti, hogy a 4 tengelyes megmunkálóközpont ugyanazt a munkafolyamatot gyorsabban, pontosabban, kisebb emberi felügyelettel végzi el, mint a hagyományos technológiák. A gyártás nem igényel kézi munkaerőt, a hulladékgazdálkodása optimális, a gép energiafelhasználása alacsony, így a gyártás lényegesen költséghatékonyabb a hagyományos eljárásoknál.

A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépnek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedni fog. A társaság a fejlesztést a székesfehérvári telephelyén valósította meg, mely fejlesztés elősegíti a jelenlegi munkahelyek megtartást.

A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez.

Cégünk szerszámgyártással,
fémmegmunkálással és
fémforgácsolással foglalkozik országosan, már több mint 15 éve.

©2023 Szerform Kft. Minden jog fenntartva

by Minya Gergely e.v.

Scroll to Top