Szerform Kft.

Szerszámgyártás, fémmegmunkálás és fémforgácsolás

Pályázatok

GINOP-1.2.1-14 - Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése Székesfehérvár SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Szerform Kft. termelési kapacitásának bővítése 2015.05.04 19 361 701

” SZERFORM Kft. termelési kapacitásának bővítése”
A SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. közel 19 millió Ft-ot nyert el a Széchenyi 2020 program keretében nyújtott támogatásból 1 új FANUC Robocut Alpha C600iA huzal szikraforgácsoló gépet vásároltunk meg és helyeztük üzembe a székesfehérvári telephelyünkön.

A Szerform Kft. két magánszemély alakította 2005-ben. A vállalatunk 100% magyar tulajdonú, fő tevékenységünk szerszámgyártás, ezen belül süllyesztékes kovácsoló, hidegalakító, alumíniumsajtoló, valamint gumisütő szerszámok gyártása. Több éves tapasztalatunk van műanyag fröccsöntő szerszámok területén is.

Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása területén, ezért vásároltuk meg a huzal szikraforgácsoló gépet, amivel a jelentős kapacitásnövekedés mellett a társaságunk versenyképessége is javul. A gép beszerzése eredményeként a társaság pontosabb, gyorsabb vevőkör kiszolgálását oldotta meg, így növekszik a vevői megrendelés, a vevőkör bővül, ezek kapcsán pedig árbevétel növekszik. A társaságunknál a fejlesztés hatására továbbá hatékonyság növekedése és kapacitásbővítése megoldódott.

2015.07.02.-án megrendeltük a szikraforgácsoló gépet, mely 2015.09.03.án került leszállításra és 2015.11.20.-án került üzembe helyezésre. A kifizetése több részletben történt az utolsó részt 2015.11.10.-én utaltuk el.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vettük. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépnek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedni fog.

A fejlesztést a székesfehérvári telephelyünkön valósítottuk meg, mely fejlesztés elősegíti a jelenlegi munkahelyek megtartást. A projekt megvalósítása során beszerzett eszköz hozzájárul, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítés modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez.

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 19 millió forint európai uniós támogatás segítségével.”

Cégünk szerszámgyártással,
fémmegmunkálással és
fémforgácsolással foglalkozik országosan, már több mint 15 éve.

©2023 Szerform Kft. Minden jog fenntartva

by Minya Gergely e.v.

Scroll to Top