Szerform Kft.

Szerszámgyártás, fémmegmunkálás és fémforgácsolás

Pályázatok

GOP 1.3.1-11/C Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére Székesfehérvár SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Termékfejlesztéshez szükséges 6 elektródás tömbös szikraforgácsoló beszerzése 2012.06.05 20 220 460

„Termékfejlesztéshez szükséges 6 elektródás tömbös szikraforgácsoló beszerzése”
A SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (8000 Székesfehérvár, Babér köz.1.) Innovációs eredmények hasznosításának támogatása a KKV-k részére tárgyú pályázat keretében „Termékfejlesztéshez szükséges 5 elektródás tömbös szikraforgácsoló beszerzése” címmel, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával és a Magyar Köztársaság központi költségvetéséből, 20,220 millió forint támogatásban részesült, a beruházás értéke nettó 31,108 millió forint.

A pályázat azonosító száma: GOP-1.3.1-11/C-2012-0308

A projekt megvalósítási helye: 8000 Székesfehérvár, Babér köz.1. Hrsz. 8134/65.

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu.

A Szerform Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Innovációs eredmények hasznosításának támogatása a KKV-k részére címmel nyújtott be pályázatot.

Társaságunkat két magánszemély 2005 év elején alapította. A vállalatunk 100% magyar tulajdonú, fő tevékenységünk szerszámgyártás, ezen belül süllyesztékes kovácsoló, hidegalakító, alumíniumsajtoló, valamint gumisütő szerszámok gyártása. Több éves tapasztalatunk van műanyag fröccsöntő szerszámok területén is.

A fejlesztés során az eddigi műszaki és technológiai hiányosságokat szüntettük meg, egy Tömbös szikraforgácsoló Neuar CNC-A600 gépet szereztünk be.

A berendezés használatával a termékek legyártása jelentős hatékonysággal bír, az eddig használt technológiával kapcsolatban. A berendezés nagy hatékonysággal, gyorsan egy beállítással teljesíti a beprogramozott feladatokat, így a munkafolyamatot kisebb idő ráfordítással, kevesebb munkaórával tudja teljesíteni, mint az eddigi technológiánk.

Az új eszközzel a ráfordított idő jelentősen csökkeni fog, mely egyben minőségi javulás mellett, jelentősen hatékony termék előállítást is eredményez. A társaság a megvásárolt géppel szélesebb spektrumban tudja kiszolgálni vevői és partnerei igényeit.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A társaságunk a gyártást mindenkor korszerű eszközökkel és gépekkel kívánja kiszolgálni, mivel ez lehet a garancia versenyképességünk és költséghatékonyságunk javulására. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépnek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedni fog. A fejlesztést a székesfehérvári telephelyünkön valósítottuk meg, mely fejlesztés elősegíti a jelenlegi munkahelyek megtartást.

Cégünk szerszámgyártással,
fémmegmunkálással és
fémforgácsolással foglalkozik országosan, már több mint 15 éve.

©2023 Szerform Kft. Minden jog fenntartva

by Minya Gergely e.v.

Scroll to Top