Szerform Kft.

Szerszámgyártás, fémmegmunkálás és fémforgácsolás

Pályázatok

SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

„Komplex vállalati technológia-fejlesztés a Szerform Kft.-nél” című projekt BEFEJEZÉSE
GOP 2.1.1-12/B Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára Székesfehérvár SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Komplex vállalti technológia-fejlesztés a Szerform Kft-nél 2013.07.30 19 062 800

A SZERFORM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. közel 19 millió Ft-ot nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból 1 új laptopot vásároltunk meg és új iroda épülete építettünk útépítéssel és motoros kapuval a székesfehérvári telephelyünkön. A projekt az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológia fejlesztés Operatív Programja keretében valósult meg.

A Szerform Kft. két magánszemély alakította 2005-ben. A vállalatunk 100% magyar tulajdonú, fő tevékenységünk szerszámgyártás, ezen belül süllyesztékes kovácsoló, hidegalakító, alumíniumsajtoló, valamint gumisütő szerszámok gyártása. Több éves tapasztalatunk van műanyag fröccsöntő szerszámok területén is.

Iroda és szociális helység építése végett nyújtottunk be pályázatot az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológiafejlesztés pályázaton. A projekt a 2009-ben tervezett korszerű gyártócsarnok komplexum harmadik üteme volt.

A projekt részeként egy laptopot szereztünk be és az új iroda épület építése történt meg, útépítéssel és motoros kapuval.

A fejlesztés befejezését követően a társaságunk azonnal használatba vette az új épületet, így már teljes az üzleti és gyártó csarnok.

A fejlesztés eredményeként lehetőségünk nyílt az ügyfélkiszolgálásra, tervezői- és tárgyalási munkafolyamatok helyben történő egyeztetéseire, az új épület lehetővé tette a munkafolyamatok hatékony átszervezését, így a fajlagos ráfordítások közvetett és közvetlen csökkentését. A projektünk célja megtartani az egyedi megrendelőinket és nagy szériájú szerszámgyártásra új megrendelők felkutatása.

A projektnek köszönhetően megtartjuk a jelenleg 12 fő alkalmazottunkat és folyamatosan tudjuk emelni a személyi jellegű ráfordításokat.

Cégünk szerszámgyártással,
fémmegmunkálással és
fémforgácsolással foglalkozik országosan, már több mint 15 éve.

©2023 Szerform Kft. Minden jog fenntartva

by Minya Gergely e.v.

Scroll to Top